23 elokuun

Metsästyskauden aloitus

Metsästyskauden aloitus

Korpiklaanin isäntä ja emäntä metsästyskauden aloituksessa

 

Eijan kanssa oltiin Vanajan rannassa reilussa vesisateessa iltalennolla. Metsästyskauden aloituksessa meillä oli noutavana koirana  mukana oma seisojamme Riihivaaran Kira. Ei ole Vanaja-järvellä ennenkään paljon lintuja lennellyt ja nyt ei sitten ollenkaan. Korpiklaanin isäntä ja emäntä sorsajahdissaMärkänä kömmittiin takaisin autolle ja suuntasimme kiertämään omalla Vanajan kylällä olevia kalalammikoita. Yhdellä kalalammikolla olin aikaisemmin heinureita nähnyt ja siellä olikin liikennettä. Linnut laskeutuivat tietysti toiselle puolen lammikkoa joten ampumaetäisyyttä oli liikaa. Illan lopuksi lähdin kävelemään Kiran kanssa lammen pohjukkaan ja sieltä lähti heinurit lentoon. Eija niitä ampui, mutta etäisyyttä oli liikaa. Kun Kiran kanssa käveltiin takaisin autolle niin sitten alkoi lintuja lentää suunasta jos toisesta. En tiedä nostiko Kira niitä lammesta ylös vai mistä niitä lenteli. Ruutia paloi, mutta yhtään ei tullut tonttiin. Seuraavana iltana oltiin myös samalla lammella. Klo 20 mentiin paikalla ja minä menin lammen pohjukkaan ja Eija jäi tien puolelle. Minä katkoin kirveellä oksia ja raivasin tulialuetta niin yksinäinen heinuri lentää liihotti lammen päällä ja Eija huusi että nyt tulee. En kuullut Eijaa ajoissa ja niin kuin myöhemmin arvelin niin se heinuri oli illan ainoa lintu.

 

Kk-mäyräkoira Beni von der Sudenbrucke ja supikoira

Karkeakarvainen mäyräkoira Bessin eli Beni von der Sudenbrucken kanssa kävimme treenaamassa loukkusupin kanssa. Video Bessin sivuilla.

Oliko artikkeli mielestäsi hyvä tai jopa erinomainen? Sen voi jakaa alla olevilla painikkeilla.


Tietoa kirjoittajasta

Kirjoittaja on metsästäjä ja koiran kasvattaja kennelnimellä Korpiklaanin sekä toiminut mäyräkoirien ajokokokeiden palkintotuomarina vuodesta 2007 alkaen.

reima_halonen

Related posts

Peuran metsästys viikonloppu kennel Korpiklaanin kasvateille

Lue lisää

Peuran metsästys Korpiklaanin ajavalla mäyräkoiralla syksy 2021

Lue lisää

Peuran metsästys Ypäjällä kk-mäyräkoiralla

Lue lisää

Peurajahtia Korpiklaanin mäyräkoirilla syksyllä 2020

Lue lisää
Leave a Repl​​​​​y

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

kotisivut pienyrittäjille ja kenneleille

Milloin viimeksi hait jotain Googlesta? Sieltä ne asiakkaasi etsii sinua. Nettirepe tekee sinulle kotisivut, jotka asiakkaasi löytää 

hakukoneoptimoidut kotisivut

1240€ tai 2232€ + ylläpito/ vast max    70€/kk

toimii kaikissa laitteissa

tiedät tilatessasi mitä koko paketti maksaa